Ihan ensimmäisenä mun täytyy korjata edellisen kirjotuksen moka. Löysin lopultakin sen yhden piilossa olleen lankakassin ja vähän lisääkin! Joten lopullinen lankasaldo on 18.313g. Voi pojat, mihin oon ryhtyny...

Mutta se siitä sitten. Nyt on aika miettiä, että mitenkäs tuon lankavuoren sais valloitettua ja mihin sen käyttäisi. Ajan kanssa on tullut haalittua aika paljon käsityölehtiä ja kirjoja, joista löytyy kaikkea kivaa hyvien ideoiden ja ohjeiden muodossa.






Näiden kirjojen ja lehtien lisäksi on tietenkin käsityöläisen paratiisi ja pelastus eli iki-ihana Ravelry, josta löytyy jokaiselle langanpyörittäjälle jotakin. Sivustolle pitää kirjautua ensin, ennen kuin pääsee katsomaan ohjeita. Kirjautuminen on täysin ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Suosittelen siis kaikille uusien ideoiden etsijöille tätä sivua. Aivan mahtava!

Osa ideoista on tullut ihan vaan omasta pääkopasta ja muutamaa niistä oon jo lähteny toteuttamaan tai suunnittelemaan. Aloittanut olen jo Epämääräiset sukat (kuin villasukat, mutta kärki puuttuu) sekä Softy torkkupeiton. Ja suunnitelmissa on tehdä joko huivi/huiveja tai torkkupeitto, joka koostuu 43 maan lipusta. Ja nuo maathan ovat tietenkin vuoden 2012 euroviisuihin osallistujat. :)


Siihen peittoon luulisi menevän jonkin verran aikaa, joten se täytyy aloittaa nopeasti, sillä osa lipuista vaatii mielettömän tarkkoja yksityiskohtia, jotka täytyy varmastikin hoitaa kirjomalla. Mutta siitä lisää vasta myöhemmin...


ESC 2012 pidetään Bakussa, Azerbaidžanin pääkaupungissa. Ensimmäinen semifinaali on tiistaina 22/05/2012, toinen semifiinaali torstaina 24/05/2012 ja finaali on lauantaina 26/05/2012!!!