Eilen sain jonkun ihme inspiraation koota kaikki omistamani langat yhteen ja katsoa kuinka paljon niitä ihan oikeasti on. Tiesinhän mä, että niitä on paljon, koska sängyn alla oli laatikoittain lankoja ja rottinkikoritkin oli pullollaan. Mutta vasta kun näin ne kaikki yhdessä kasassa tuli sellanen "oho!" -fiilis. Tunsin samaan aikaan epätoivoa, pelkoa, ihastusta ja innostusta. Ja siitä se ajatus sitten lähti... :)

Ajattelin perustaa blogin, joka toimii sekä motivoivana tekijänä että rajoittavana tekijänä. Ja rajoittavana siinä mielessä, että kaikki pääsee lukemaan blogia ja sitä kautta voin saada noottia ystäviltä, että "miksi menit taas ostamaan lisää lankoja" ja sitä rataa... Ja onhan se ihan kiva kun saa tallennettua alkutilanteen jonnekin ja katsoa esim. vuoden 2012 lopussa, että kuinkas paljon sitä onkaan tullut kulutettua ja mitä kaikkea siitä lanka määrästä tuli tehtyä.



Tässä kuva tämän hetkisestä lankavarastostani. 1 kassillinen puuttuu, mutta muuten kaikki on tässä:



Olin innokas ja laskin lankojen painon eilen illalla. Yllä olevassa kuvassa on yhteensä 15.307g lankaa. Jos laskee puuttuvan kassillisen niin yhteensä mulla on lankaa vissiin reilu 16kg. Kämppikseni sanoin: "Cool. Eipä tohon voi muutakaan sanoa." :)

Olisin tyytyväinen, jos vuoden 2012 loppuun mennessä jäljellä olisi noin 10kg lankaa. Eihän se olis kuin 40-50 sukkaparia. Auts!