Tänään on vähän saamaton olo. Mun piti siivota tänään oikein kunnolla, mutta eihän siitä mitään tullut. Sain kylläkin laitettua CD-levyt vihdoinkin niille tarkoitetulle hyllylle, ne kun on lojunu olkkarin nurkassa laatikoissaan tammikuun alusta lähtien. Tuuletettuakin tuli, joten huone tuoksuu suorastaan raikkaalle. Hämmentävää...

Sain kuitenkin jotain aikaiseksi. Tein tosiaan Softy-torkkupeittoa vähän aikaa, mutta kyllästyin jonkin ajan päästä. Sormet syyhys päästä tekemään lippuja, joista tulee lopulta Euroviisu 2012-kannatuspeitto. Päätin tehdä liput virkkaamalla, sillä neulominen olisi kamalan hankalaa kun joka toinen kierros pitäisi neuloa nurin ja sitä mun hermot ei kestäis edes yhden lipun ajan.

Päätin tehdä helpot liput ensin eli kaikki raidalliset. Aloitin Belgiasta ja koska värit oli samat niin tein myös Saksan lipun. Belgian lipun raidat on pysty suunnassa kun Saksan lipussa on vaaka raidat. Ja keltainen ja punainen väri on eri päin, joten ei ne ihan samanlaisia ollu. Alla kuva, joka on erittäin epätarkka ja surkea väritykseltään, mutta kyllä siitä vähän selvää saa.


Ylhäällä Saksan lippu ja alempana Belgian.